Сторінки: (108) % « Перша ... 38 39 [40] 41 42 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Малефисента |
Відправлено: Feb 21 2014, 23:56
|
Offline Катариада Базаливмейская Стать: Великий магістр VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1538 Користувач №: 81133 Реєстрація: 3-June 13 |
Aisling, ну я вже не знаю, джерело втрачає позиції) |
|
Неразбериха |
Відправлено: Feb 21 2014, 23:57
|
Offline Латентный диктатор (с) Р. Стать: Великий маг X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2819 Користувач №: 77658 Реєстрація: 19-December 12 |
Малефисента, =cry3= ніі! |
|
Малефисента |
Відправлено: Feb 21 2014, 23:58
|
Offline Катариада Базаливмейская Стать: Великий магістр VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1538 Користувач №: 81133 Реєстрація: 3-June 13 |
Aisling, а що зробити) |
|
Неразбериха |
Відправлено: Feb 21 2014, 23:59
|
Offline Латентный диктатор (с) Р. Стать: Великий маг X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2819 Користувач №: 77658 Реєстрація: 19-December 12 |
Малефисента, тсс.ніяких підказок.) а то нас покарають) Я мабуть нарешті все таки відправлюсь спати) бо вже з годину намагаюсь піти) Добраніч) |
|
Малефисента |
Відправлено: Feb 22 2014, 00:01
|
Aisling, добраніч) |
|
Арфей |
Відправлено: Jun 23 2014, 21:17
|
Offline 71 час Стать: Великий магістр IV Вигляд: Група: Супермодератор Повідомлень: 30280 Користувач №: 33265 Реєстрація: 21-October 07 |
Шановна громада, я оголошую 1 тематичний вечір в Інституті розвитку української мови та літератури Тема сьогоднішнього вечора - ваші захоплення |
|
Арфей |
Відправлено: Jun 23 2014, 21:32
|
Offline 71 час Стать: Великий магістр IV Вигляд: Група: Супермодератор Повідомлень: 30280 Користувач №: 33265 Реєстрація: 21-October 07 |
Отже першим почну я. Мене звати *юзернейм* і моє захоплення - музика. Крім того, що я э активним слухачем, особливо ціную класичний рок та класичну інструментальну музику, я також займаюсь для себе грою на гітарі. І хоча граю я не дуже добре, все ж таки я намагаюсь) Можливо, в мены просто замало іскри таланту. Хоча також можна врахувати такі фактори, як лінь та бажання досягти швидше результату. Хоча я над цим також працюю) Ось так. Інші мої захоплення - це перегляд старих кінофільмів та спорт. Але щось я забалакався. Хто наступний? |
|
Арфей |
Відправлено: Jun 23 2014, 21:43
|
Отже, наступний...я? Отже, мене знають як *юзернейм*, але ще можливо, зустрічали під такими прізвиськами як *юзернейм1*, *юзернейм2* або *юзернейм 22*. І, напевно, ви здогадалися, чому в мене так багато імен. Я блоггер. Не знаю, чи це талант, але це моє захоплення. Кожного дня я шукаю щось цікаве, чим можна поділитися з оточуючими, незнайомцями у мережі, близькими друзями чи просто, щоб повернутися у спогади в один осінній вечір) І, як справжній блоггер,я доповнюю свої записи фотографіями. Для цього я навіть купив собі напівпрофесійний фотоапарат, щоб фотографії були більш якісніші та цікаві читачам. Ось таке захоплення в мене. передаю естафету далі. |
|
Infamie |
Відправлено: Jun 23 2014, 21:45
|
Offline Лиана Стать: Магістр II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4881 Користувач №: 71441 Реєстрація: 10-April 12 |
Ну привіт) Гітара - класно. Завжди мріяла навчитися на ній грати. Замість цього вмію грати на фортепіано, ксилофоні і зовсім трішки - на бандурі, баяні та барабанах. Втім, жоден з цих музичних інструментів так і не став моїм справжнім захопленням. Все ж таки музику мені більше подобається слухати, а не грати) Окрім цього, люблю плести браслетики з ниток і вчуся малювати. Наймасштабніше захоплення - це, напевно, графічні редактори та різні програми для роботи з відео і аудіофайлами. Подобається працювати у Фотошопі, InDesign, Sony Vegas, Cool Edit. Все ніяк не зберуся зробити відеокліпи по фандому "Doctor Who" - напевно, займусь цим після сесії. Заодно і побачимо, стане це моїм наступним захопленням чи ні) |
|
Арфей |
Відправлено: Jun 23 2014, 21:51
|
Eviliana, воу, це чудово! (і не тільки тому, що крім моїх особистостей тут ще є хтось). Я колись теж хотів робити відеокліпи, але моя лінь губить усі мої ідеї) |
|
Сторінки: (108) % « Перша ... 38 39 [40] 41 42 ... Остання » | Нова тема |