![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
| Сторінки: (110) % « Перша ... 108 109 [110] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Lagolas Crusader ![]() |
Відправлено: Позавчора, 08:30:47
|
||
|
Offline Снайпер ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий чарівник X Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 227 Користувач №: 15555 Реєстрація: 20-April 06 |
Київ, а ти? |
||
|
|
Смерть Окупантам ![]() |
Відправлено: Позавчора, 08:38:23
|
||
|
Offline *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Архимаг VII Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 4085 Користувач №: 27940 Реєстрація: 11-April 07 |
Івано-Франківська область, ой я вам співчуваю у вас там реально треш який твориться, хоча і в нас зараз також хотілось би було краще, ще і ці погодні умови велику роль грають Тримайтесь! |
||
|
|
Frieren ![]() |
Відправлено: Позавчора, 11:48:26
|
Мудрец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий магістр XII Вигляд: ![]() Група: Модератори Повідомлень: 1465 Користувач №: 207450 Реєстрація: 2-December 23 |
Смерть Окупантам, я за кордоном, але родина в Україні, змогла їм привезти Bluetti, щоб хоч трохи допомогти. До мене їхати не хотять( Більше за все шкода сестру, яка сама живе в гуртожитку. Замовили їй термобілизну і спальнік :fists1: |
|
|
Смерть Окупантам ![]() |
Відправлено: Позавчора, 12:02:54
|
||
|
Offline *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Архимаг VII Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 4085 Користувач №: 27940 Реєстрація: 11-April 07 |
Молодець, добре коли є кому так допомогти Я чесно кажучи також думав поставити еко фло або бллюеті, але так як проживаю в будинку і будинок великий то воно би мені особливо не допомогло, то вже поставив сонячні панелі і інвектор з батереєю на 8 кВ, воно звісно дорожче вийшло але для моїх потреб вистачає з головою |
||
|
|
| Сторінки: (110) % « Перша ... 108 109 [110] | Нова тема |