Сторінки: (108) % « Перша ... 103 104 [105] 106 107 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Arlen Lhermitte |
Відправлено: Jan 15 2023, 10:29
|
Offline Если не кусать людей, то отравишься от нереализованного яда Стать: Архімагістр VIII Вигляд: Група: Модератори Повідомлень: 14608 Користувач №: 206114 Реєстрація: 27-September 21 |
KAJIb9IH, як після вчорашньої атаки? У нас близько 15 годин поспіль не було світла, хоча на Одеську область жодна ракета не впала, дякуючи ППО. |
|
KAJIb9IH |
Відправлено: Jan 15 2023, 13:49
|
||
Offline *** Стать: Архимаг VI Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 4076 Користувач №: 27940 Реєстрація: 11-April 07 |
В нас ніби все добре було і згідно графіку,летіли в нашу сторону і навіть в моєму місті їх бачили але ппо все відпрацювало і ракетні удари обійшлись без наслідків Але жаль людей з Дніпра,багато жерт є |
||
|
Arlen Lhermitte |
Відправлено: Jan 15 2023, 13:59
|
Offline Если не кусать людей, то отравишься от нереализованного яда Стать: Архімагістр VIII Вигляд: Група: Модератори Повідомлень: 14608 Користувач №: 206114 Реєстрація: 27-September 21 |
Так, бідні люди(( |
|
KAJIb9IH |
Відправлено: Jan 15 2023, 14:01
|
||
Offline *** Стать: Архимаг VI Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 4076 Користувач №: 27940 Реєстрація: 11-April 07 |
Надіємось поскоріше це все закінчиться Як твої святкування пройшли?ходили колядувати?)чи у вас не дотримуються таких традицій? |
||
|
Arlen Lhermitte |
Відправлено: Feb 12 2023, 08:06
|
KAJIb9IH, ой, не побачила питання своєчасно. Ні, в нас усі під'їзди на замку, люди неохоче пускають до себе когось. А шкода, традиція красива. Може,після війни поновиться. Рада тебе бачити, а то ти запропав щось. Поновлюйся на факультеті,чекаємо на тебе! |
|
KAJIb9IH |
Відправлено: Feb 15 2023, 12:25
|
||
Та не пропав, багато справ в реальному житті, до того ж перебої були з світлом, хоча зараз ніби все наладилось від неділі не виключають навіть, а це не може не радувати, а за поновлення на факультеті не думаю, що зараз буде така змога,треба буде поговорити з Деканом. |
||
|
Arlen Lhermitte |
Відправлено: Feb 15 2023, 12:50
|
KAJIb9IH, ой, про світло дуже добре розумію, в нас мало що обстріли, та ще й детек попалив обладнання. Та ти чув, мабуть. На щастя, зараз покращало. Виключають, але вже 2 години на добу, а не як раніше, 2 голини світла. Я навіть холодильник підключила ))) Поговори. Вона розуміє наші умови, думаю, піде назустріч. |
|
KAJIb9IH |
Відправлено: Feb 16 2023, 05:55
|
||
Ну в нас вже все добре і сьогодні також світло весь день буде,хоча не знати що заподіяда нічна тривога Але надіємось на покращення) Як там погода у вас? |
||
|
Arlen Lhermitte |
Відправлено: Feb 16 2023, 08:54
|
||
А я тривогу проспала, вже зранку побачила в сповіщеннях. Ну,воно й на краще )
Ще холодно, особливо вночі та зранку, але вдень,якщо сонечко вигляне, то прогрівається добре. Птахи співають, бруньки наливаються, травка де-інде полізла. Пахне весною )) Чекаємо її. А у вас як? |
||
|
DominiqueGrant |
Відправлено: Feb 18 2023, 20:41
|
Offline козацькому роду нема переводу Стать: Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 11 Користувач №: 77960 Реєстрація: 2-January 13 |
Всім привіт, хто досі тут! Зареєструвалася тут ще у 2013 році, аби "вчитися" в Гогвортсі. Потім була велика перерва у активності на цьому сайті. Сьогодні зайшла подивитися, бо вийшла Гогвортс Легосі, і стало цікаво, що тут, а сайт українізований. Не пам'ятаю, як було досі, але мене це дуже потішило. Хтось може ввести в курс справ, яка тут зараз динаміка? Переглянула Лекції, а там дуже мало активних тем. Як тут зараз взагалі навчання триває, чи воно вже давно не триває? І чи буде сайт українізуватися далі? Чи це такий, просто приємний жест підтримки, але більш гибоко це не просуенться? Я не знаю, може з виходом тієї гри тут активність ідніметься. Все ж таки ідея з навчанням, зіллєварінням тощо тут дуже крута. |
|
Сторінки: (108) % « Перша ... 103 104 [105] 106 107 ... Остання » | Нова тема |