Сторінки: (16) % 1 [2] 3 4 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Тушканчик |
Відправлено: Jan 27 2006, 15:14
|
||
Offline Когтевран 1 курс Стать: Чарівник початківець X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 179 Користувач №: 5770 Реєстрація: 19-July 05 |
пасибки бальфое! :D |
||
|
Maria Sana |
Відправлено: Jan 27 2006, 15:49
|
Offline Спостерігач Стать: Анімаг IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4421 Користувач №: 79 Реєстрація: 19-February 04 |
немазашо! взагалі-то є ще два неофіційні альбоми, але там їх здаєтсья нема :( Додано через 4 хвилин Щойно розказувала людині “як можна слухати таку тупу... депресивно музику” :D мені сказали, що я подорослішала :o я сказала, що це Форум винен :P |
|
Risenshine |
Відправлено: Jan 27 2006, 16:51
|
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
Maria Sana, так це ж іще той народ треба якось кудись витягнуть, а в мене сесія тіки у вівторок закінчилась... а щодо лакрімози, то чого ж ви мовчите? в мене є їхнє кажись ваще всьо:) і сопору аетернусу теж шось є, тіки ти таке навряд слухатимеш (шоб його слухать треба бути готом на всю голову)... а силу.. ну мені лакрімоза силу дає однозначно :) а сопор я довго не витримую (15 хвилин максимуму).... |
|
Maria Sana |
Відправлено: Jan 27 2006, 16:54
|
||||
Offline Спостерігач Стать: Анімаг IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4421 Користувач №: 79 Реєстрація: 19-February 04 |
Навіяло: Facilis descensus Averni - Легкий шлях через Аверн, тобто шлях через підземне царство Арвенске озеро біля міста Куми в Кампанії вважалось порогом (початком) підземного царства. Хіба довга дорога - не найприємніша? Можна багато побачити, багато чого відчути, багато з ким познайомитись... але важко сказати, що довга дорога - легка, адже головне - не втомитися від неї. Це своєрідна плата за відсутність меж та безтурботність шляху.
:) цікаво, я покищо не можу слухати хрипучий вокал... ну і "скажені" барабани трошки бісять... в мене сесія закінчиться (хто-небудь пам'ятає коли вона почалась?!) 4.02! а завтра іспит з англ.мови... вуууууу!!!... Це повідомлення відредагував Maria Sana - Jan 27 2006, 16:58 |
||||
|
Risenshine |
Відправлено: Jan 27 2006, 17:09
|
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
Maria Sana, ну, вокал у лакрімози різний може буту, хрипучість там є, але не так і багато. а барабанів, кажись, ваще мало. зате гітарки присутні, і в деяких піснях очень і очень (у них музика характеризується поєднанням металічних гітар з музикою в стилі моцарта). мені, наприклад, дуже подобається. але в будь-якому випадку це треба чути. якшо виникне бажання закачати, то краще починати з gsctym Alles Luge, Stolzes Herz і Der Morgen Danach. це ті пісні, які подобаються всім і не дуже екстремальні. плюс, можна закачати останній альбом Lichtgestalt (перша пісня, Sapphire, імхо, дуже добре характеризує творчість групи і показує ті крайнощі, в які вона може ударятись. але починати з неї не раджу, швидше за все не зрозумієш). але ми трохи відхилились від теми.... |
|
Maria Sana |
Відправлено: Jan 27 2006, 17:47
|
horberdin, дякую за пораду :) от тільки не знаю де завантажити можна :unsure: Моцарта я не дуже люблю, навідміну від гітари :D Актуально: Уходи, февраль! В сумерках растаял звук шагов, Птицы молчат. Незаметно с синих берегов Схлынул закат. Я на песке разведу костер, Тени отступят в ночной простор. Теплым ветром дышит ночная даль, Здесь тебя не ждут, уходи, февраль. Уходи, февраль, ты не нужен здесь, Бурями не хмурь синь моих небес. В маленький мой мир пришел покой И тишина. Все испепеляющей тоской Я не больна. Там, где пожар достигал небес, Травы густы и прохладен лес. Я тебя звала, я была в огне, Но тогда твой холод был нужен мне, А теперь, февраль, не твоя пора, Уходи, февраль, уводи ветра. Не роняй снежинки в сумрак вод, Нет той меня. Только лишь костёр остался от Моря огня. Только один мой костер. А жаль - Ты на два дня опоздал, февраль. Теплым ветром дышит ночная даль, Здесь тебя не ждут, уходи, февраль. Уходи, февраль, ты не нужен здесь, Бурями не хмурь синь моих небес. |
|
Вампирша_mult |
Відправлено: Jan 29 2006, 10:59
|
Offline упыряка Стать: Підмайстер II Вигляд: -- Група: Мульт Повідомлень: 386 Користувач №: 8498 Реєстрація: 14-October 05 |
слушаю...... стиль который они играют называеЦЦо "кардиовэйв"........даже была на их концерте... их там оказывается человек восемь как минимум... никогда Расскажи мне о смерти, мой маленький принц, или будем молчать всю ночь до утра... Слушая проколотых бабочек крик, или глядя с тоской мертвым птицам в глаза.. Мы не будем здесь вместе никогда... Ты хочешь отдать все но этого - мало... Тебе так хочется слез, но их не осталось... Тихий шелест колосьев, звездная даль... Фиолетовый бархат в блестках дождя... Это самое жестокое слово. Это - то, что никто не хочет принять... Спрячь меня навеки, темная вода... Ты хочешь отдать все, но этого - мало... Тебе так хочется слез, а их не осталось... Расскажи мне о смерти, мой маленький принц, или будем молчать всю ночь до утра... Слушая проколотых бабочек крик, или глядя с тоской мертвым птицам в глаза... Мы не будем здесь вместе никогда... Ты хочешь отдать все, но этого - мало... Тебе так хочется слез, а их не осталось... Это самое жестокое слово... Это самое жестокое слово... Это самое жестокое слово... Это самое жестокое слово... Никогда... Никогда... Никогда... Никогда... Це повідомлення відредагував Вампирша - Jan 29 2006, 11:02 |
|
Maria Sana |
Відправлено: Jan 30 2006, 11:07
|
Вампирша, кардіовейв - вони самі вигадали :D загалом напрямок називається wave. В них дуже мінливий склад: хтось приходить, а хтось йде... "Никогда"... я мабуть наступного разу складу перелік суїцидних пісень групи :lol: А покищо прозрівайте: - Ах, музыка! - тихо воскликнул Дамблдор, промакивая глаза, - Вот магия посильнее наших умений!... Дж.К.Ролинг http://www.fleur.kiev.ua/artic.html :P До речі, я теж була на концертах. Перший раз у Каравані (вони співали здебільшого "старі" пісні, але якості звуку я і досі дивуюсь). Другий - 19.11.2005 в "Бочке" (якість звуку "ой-йо-йой" - спершу нічо не чути, потім звикли і задовльнялись малим... якби ще не "дівчата" поруч, яких більше цікавило "хто з ким" :blink: ; зате пісні всі мені не відомі :D :o ). Маю сподіванку, що в березні буде новий альбом... але це я мабуть вже розмріялась :) Це повідомлення відредагував Maria Sana - Feb 6 2006, 09:13 |
|
Risenshine |
Відправлено: Jan 30 2006, 11:19
|
Maria Sana, завантажити... залазь в тему про мп3, на дозі останній альбом, а на університетській фтпешці має бути все інше. |
|
Maria Sana |
Відправлено: Jan 30 2006, 11:42
|
horberdin, дозу знайшла, але Фльор там немає. Я говорю не про "Сияние" :D |
|
Сторінки: (16) % 1 [2] 3 4 ... Остання » | Нова тема |