![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (68) % « Перша ... 24 25 [26] 27 28 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Вельзевула ![]() |
Дата Jul 16 2007, 22:37
|
Offline![]() Мастер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Метаморфомаг VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 769 Користувач №: 25632 Реєстрація: 24-January 07 ![]() |
Меретсегер Уаджет, нее! я ж говорю, что играю на нервах. нро это так - уже вошло в привычку :devil: а касательно музыкального инструмента, то считай единственный опыт - это игра ан клавишных) и то... зазубрила что за чем идет и все... одну мелодю зубрила около недели... по нотам было бы намного проще. но учи ть ноты - это уже серьезно. а во-первых, не было времени ; и во-вторых, маникюр свой я бы не переделала под муз инструмент. а с длинными ногтями разве удобно играть?? ))) |
|
Hellcat ![]() |
Дата Jul 17 2007, 06:32
|
Offline![]() Профессионал ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Метаморфомаг III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 275 Користувач №: 17941 Реєстрація: 17-June 06 ![]() |
на нервах) А учиться не хочу) |
|
Lia Liadon ![]() |
Дата Jul 17 2007, 06:36
|
Offline![]() Dum spiro spero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Кудесник IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 597 Користувач №: 14832 Реєстрація: 30-March 06 ![]() |
играю на ф-но, о чем очень сильно жалею... |
|
Тёмная ![]() |
Дата Jul 18 2007, 13:59
|
Offline![]() Свободу гуманоидам!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чаклун IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 364 Користувач №: 10426 Реєстрація: 17-December 05 ![]() |
Играю на ф-но...Ну и на нервах конечно....Мечта научится играть на барабане и гитаре |
|
seymour ![]() |
Дата Jul 18 2007, 16:19
|
Offline![]() afterglow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий чародій V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4915 Користувач №: 29673 Реєстрація: 21-June 07 ![]() |
Я играю на фортепиано . Отдала этому занятию семь лет. И что? И ничего! На компе и нервах выходит гора-а-аздо лучше! :P |
|
Veselka ![]() |
Дата Jul 19 2007, 05:31
|
Offline![]() мухомор ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Учень VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 81 Користувач №: 29709 Реєстрація: 22-June 07 ![]() |
вилася колись на фортепіано грати...........ну що,3 роки провчилася а потім через певні обставини перестала..............але трішки жалію....бо ноти знаю,але щоб зіграти щось класне майстерності не вистачає............. зараз вчуся на барабанах))))))))поки що виходить.....барабани це найкращий інструмент!!!!!!я їх лю)))))))) непогано було б на гітарі навчитися......пофіг на якій..... |
|
Джуня Джотто ![]() |
Дата Jul 20 2007, 01:35
|
Offline![]() Мудрец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Магістр VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1196 Користувач №: 25182 Реєстрація: 15-January 07 ![]() |
Играю на гитаре....занимался как-то 2 года в муз.школе... |
|
Чеширская кошка ![]() |
Дата Jul 20 2007, 08:58
|
Offline![]() [meow] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чудотворець VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 845 Користувач №: 7609 Реєстрація: 10-September 05 ![]() |
Гитара 5 лет...Совсем чуть-чуть на фано...А вот хочу на бас,скрипке и на барабанах)) =nyam= |
|
Ксардас ![]() |
Дата Jul 20 2007, 10:39
|
Offline![]() Я тень, внимания не стоит ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чарівник IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 767 Користувач №: 6823 Реєстрація: 14-August 05 ![]() |
А я на баяне играю, но такого ответа не было... :D О, Hexadecimal, да ты тоже... Коллега... :D ... Баянисты нашего форума - объединяйтесь... :) |
Ecstasy ![]() |
Дата Jul 20 2007, 10:51
|
Offline![]() Beautiful, smart, funny and totally crazy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Метаморфомаг XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1365 Користувач №: 13231 Реєстрація: 19-February 06 ![]() |
Я играю на ф-но, но очень хочу научится играть на электро - гитаре :) |
|
Сторінки: (68) % « Перша ... 24 25 [26] 27 28 ... Остання » | Нова тема |