![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (16) % « Перша ... 10 11 [12] 13 14 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Три рубля ![]() |
Дата May 7 2014, 11:38
|
Offline![]() До Армагеддона не будить ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чудотворець III Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 ![]() |
Когда люди в теме о грамотности неграмотно клянутся в преданности орфографическому словарю, это удручает. |
|
Ветчинникова Настя ![]() |
Дата May 13 2014, 11:57
|
Offline Заходишь в солёное море по грудь и чувствуешь, сколько царапен н ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 30 Користувач №: 82209 Реєстрація: 12-July 13 ![]() |
Нам дан русский язык чтобы мы им ПРАВИЛЬНО пользовались, а не коверкали его! Поэтому я считаю, что нужно писать грамотно, и стараться без ошибок! |
|
Amazonka17 ![]() |
Дата May 13 2014, 20:59
|
Offline![]() Опытный пользователь ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Заклинач VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 80 Користувач №: 86969 Реєстрація: 6-May 14 ![]() |
Стараюсь писать грамотно.. Додано через хвилину И вам советую ^_^ |
|
Цезарь Салат ![]() |
Дата May 25 2014, 22:38
|
Offline![]() Мастер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чародій IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 624 Користувач №: 87140 Реєстрація: 19-May 14 ![]() |
Увлекался онлайн играми еще до появления скайпа. Могу сказать, что (если закрыть глаза на игровой слэнг), соблюдение всех правил грамматики и пунктуации не всегда хорошо)) |
|
Lada.Gornostaj ![]() |
Дата May 26 2014, 07:57
|
||
Offline![]() Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 ![]() |
:D :D :D Класика жанру! А якщо серйозно, добрішими треба бути. Своєю рідною мовою, мабуть, варто писати бездоганно. Іншими - намагатись це робити, наприклад, якщо твою ламану англійську читають люди з усього світу :), то було б чемно не примушувати їх вгадувати, де саме ти пропустив чи переставив літери. Але тицяти у кожну помилку, таким чином стверджуючи свою інтелектуальну перевагу, мабуть, не найкраща ідея. Хоча це снобізм переважно носіїв "світових" мов, котрим зазвичай і на думку не спадає, як то воно - формулювати непрості речі нерідною мовою, бо вони ніколи не намагались це зробити. Щодо російської, яку згадував автор теми, то куди ми від неї дінемось :) найближчі півстоліття? Але має бути право вибору й навіть право відмови від її вивчення. Якщо у планах навчання, наприклад у Європі - російська менш актуальна, ніж німецька (і далі за списком). |
||
|
Burzog ![]() |
Дата May 26 2014, 08:38
|
Offline![]() Сон разума рождает чудовищ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Маг IX Вигляд: -- Група: Мульт Повідомлень: 729 Користувач №: 83817 Реєстрація: 18-October 13 ![]() |
Я считаю. что все обязаны уметь грамотно писать. Или не уметь, но писать грамотно. И каждый раз, как я вижу ошибки в словак, которые ну просто интуитивно понятны, я начинаю скучать по публичным казням) |
|
Lada.Gornostaj ![]() |
Дата May 26 2014, 08:51
|
||
Offline![]() Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 ![]() |
Burzog, суворо!
Власне, я можу зрозуміти таке лише тоді, коли написання навмисне перекручують. Я ще розумію англомовних з їхнім "якщо за всіма правилами написати Манчестер, то треба читати Ліверпуль, тому пишу, як чую", але не тих, хто перекручує слов'янські мови... |
||
|
Burzog ![]() |
Дата May 26 2014, 09:09
|
Offline![]() Сон разума рождает чудовищ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Маг IX Вигляд: -- Група: Мульт Повідомлень: 729 Користувач №: 83817 Реєстрація: 18-October 13 ![]() |
Lada.Gornostaj, Умисно перекручують, означає використовують сленг, ніби "узбагойся" і інше? |
|
Цезарь Салат ![]() |
Дата May 30 2014, 02:24
|
Offline![]() Мастер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чародій IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 624 Користувач №: 87140 Реєстрація: 19-May 14 ![]() |
young_junkie, ну, хотя, на мой взгляд, это, в какой-то степени, даже весело. Взять, хотя бы, банальное "Азазаз мамку ногибал". Каждый раз, как вижу, ржу, как конь. Но, согласен с Raiden, каждый обязан писать грамотно. В противном случае, мамку безграмотного будут ногибать первой. У меня всегда была беда с пунктуацией, за что мне дико стыдно перед читающими, но проблем с грамматикой не припомню (за исключением зазубривания правил и определений - у меня с этим по жизни беда). |
|
Ян Мерфи ![]() |
Дата Jun 1 2014, 11:05
|
Offline![]() Захочешь — найдёшь время, не захочешь — найдёшь причину ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чародій VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 107 Користувач №: 86163 Реєстрація: 10-March 14 ![]() |
Лично я стараюсь писать, по возможности, грамотно, хоть и не всегда получается - как из-за спешки, так и по другим причинам. Потому раздражает, когда другие делают ошибки в самых простейших словах, причем не единожды... Все это, естественно, не относится к словам, которые коверкают намеренно ^_^ |
|
Сторінки: (16) % « Перша ... 10 11 [12] 13 14 ... Остання » | Нова тема |