Сторінки: (4) # 1 2 [3] 4 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
RudeBoy |
Відправлено: Jun 10 2008, 18:23
|
Offline Полетіли в небо... Стать: Кудесник III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 245 Користувач №: 29764 Реєстрація: 25-June 07 |
Корошая банда. Положик на лонсе и фредаке вышивает. руллз=) |
|
Фред Уізлі |
Відправлено: Oct 27 2008, 15:40
|
Offline гииииииии...... Стать: Чарівник початківець VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1030 Користувач №: 38483 Реєстрація: 28-March 08 |
Положинський - куллллллллллллллллллллллллллллльний чувак! У них багато класних пісень,та я не думаю,що це зовсім хіп-хоп,є в них і від року багато! Яне думаю, що це погано,я завжди їх вважала українським рок-гуртом |
Lord Kaninchen |
Відправлено: Oct 29 2008, 11:00
|
Offline -===- Стать: Маг VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 199 Користувач №: 37331 Реєстрація: 16-February 08 |
Группа нормальная, был бы у Сашка голос чуть получше был, было бы апще реально! |
|
la melancolie |
Відправлено: Jan 8 2010, 18:21
|
Offline present & perfect Чудотворець I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3597 Користувач №: 36622 Реєстрація: 25-January 08 |
Дуже люблю і поважаю цей гурт. У них чудові тексти пісень, цікава музика. Звичайно, музика у всіх піснях практично та сама, та слова, слова вирізняють цей гурт з-поміж усіх. Сашка Положинського також поважаю за його творчість, і, мабуть, за голос. Те, що іноді він досить дивно поводить себе на сцені, компенсується тим, що він співає. Бачила його не раз, враження залишилися дуже приємні, думка про нього тільки підскочила вгору. Іноді навіть відвідую гостьову книгу на офіційному сайті гурту, лиш сумніваюся, що то він усім відповідає))) |
|
Myo |
Відправлено: Jan 11 2010, 00:20
|
Offline It's mice to be loved Стать: Чародій VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 5831 Користувач №: 14433 Реєстрація: 20-March 06 |
Холодна Хотем, да, думаю, не всем она рассказывает о своем Торштайнере в шкафчике и несколько правых взглядах) |
|
la melancolie |
Відправлено: Jan 5 2011, 19:05
|
Offline present & perfect Чудотворець I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3597 Користувач №: 36622 Реєстрація: 25-January 08 |
Myo, а мені все одно, праві погляди, ліві, чи різнобічні. У них хороша музика, вони, на відміну від більшості українських виконавців, пишуть тексти зі змістом. Може натягувати на себе хоч свастику, хоч руни, а хоч хрести - хай тільки продовжує творити якісні речі. |
|
Myo |
Відправлено: Mar 20 2011, 21:20
|
||
Offline It's mice to be loved Стать: Чародій VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 5831 Користувач №: 14433 Реєстрація: 20-March 06 |
а ще різати і гвалтувати немовлят. крута позиція. |
||
|
Малюк |
Відправлено: Mar 20 2011, 21:25
|
||
Offline Всеведающий Магістр III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 9922 Користувач №: 18144 Реєстрація: 21-June 06 |
а чем правые хуже левых?) ну просто интересно=) по поводу самой групы. ОДна из самых качественных на украинской сцене. Свой пик они кончено данво уже пережили. и не станут уже ниокгда настолько популярными, как при выходе их второго альбома. но, после них небыло никого, кто б заставил радоватся за то, что у нас такая отличная альтернативная сцена. |
||
|
Myo |
Відправлено: Mar 20 2011, 21:39
|
||
смотря кого вы понимаете под левыми. если "партийных" коммунистов, то разницы никакой. если анархов, то тоже. если антифа субкультурных, то тем более. разница есть только в случае, если за словом "левые" попадутся действительно левые. хотя опять таки, разница, конечно, не либеральных свободах свободах и свободах выбора и прочей мути,а в том, что первые регрессивны, а вторые - прогрессивны |
||
|
Малюк |
Відправлено: Mar 25 2011, 11:55
|
Offline Всеведающий Магістр III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 9922 Користувач №: 18144 Реєстрація: 21-June 06 |
Myo, так прикол в том, что и те, и те регресивные=) Что б кто не говорил хорошего о комунизме и приводил в пример Китай или ту же Швецию...Посмотрите на ЮКэй, Германию, Японию. Вот там прогрес... Нет, я не защищаю правых, просто и те, и те и в политическом смысле, и в смысле субкультуры одно и тоже. Правильнее сказать разными методами идут к единой, устарелой, цели. |
|
Сторінки: (4) # 1 2 [3] 4 | Нова тема |