Сторінки: (16) % 1 [2] 3 4 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Каменген |
Відправлено: May 16 2006, 14:14
|
Offline Люцифер в юбке Стать: Сквиб IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 78 Користувач №: 12367 Реєстрація: 28-January 06 |
Реву, держу обиду в себе... А на глазах других - смеюсь, веселюсь, ставлю порня ниже плинтуса... :-E |
|
Serna |
Відправлено: May 16 2006, 14:19
|
Offline Адепт Стать: Магістр I Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 30578 Користувач №: 5087 Реєстрація: 30-June 05 |
Чесно оворя, мне сложно представить, что со мнойй будет, если мой парень бросит меня. Мстить я никогда не буду. Я в любом случае желаю ему добра. Я, наверное, сломаюсь |
|
мята |
Відправлено: May 16 2006, 15:09
|
Offline Мудрец Учень I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1594 Користувач №: 16247 Реєстрація: 8-May 06 |
Нельзя людей бросать! Они же живые! С людьми можно расставаться, когда уже нечего сказать друг другу. Но это ведь совсем другое. |
|
Arhell |
Відправлено: May 16 2006, 15:51
|
Offline Феникс Стать: Великий чарівник III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1403 Користувач №: 7333 Реєстрація: 27-December 05 |
Напишу стих и успакоюсь. |
|
Cupid With a Projector |
Відправлено: May 16 2006, 17:25
|
Offline Забанен по собственному желанию. Стать: Чарівник XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2430 Користувач №: 7083 Реєстрація: 23-August 05 |
Меня ещё не "бросали" так сказать, думаю умирать не буду...если только первые дня 3...там пострадаю....а вообще я не представляю как это будет...Надеюсь всё будет хорошо, я умею держать свои эмоции при себе...да и справляться с ними тоже.. |
|
El Helado |
Відправлено: May 16 2006, 18:11
|
Offline -Я- Стать: Великий чарівник VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 581 Користувач №: 15692 Реєстрація: 25-April 06 |
Убей сибя...Если в виртуале - в прямом смысле (я так и сделал), если в реале - просто всю боль и грусть выкинь наружу...Будеш 2-3 дня ходить просто никакой, бкдет реальная тяга к суицыду, но потом попустит...А это лутше чем месяц страдать понемногу... |
|
Walker |
Відправлено: May 16 2006, 22:01
|
Offline Мудрец Стать: Магістр IX Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 1286 Користувач №: 6573 Реєстрація: 7-August 05 |
меня никто никогда не бросал. И я никого никогда не бросал :D |
alya_zirka |
Відправлено: May 17 2006, 15:07
|
||
Offline ведьма Стать: Чудотворець III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 6308 Користувач №: 3024 Реєстрація: 18-February 05 |
я в такие моменты не могу сдерживать слез когда я бросаю парня, я при нем не спокойная, а потом как разревусь, сама не знаю почему... =unsure= Walker, офигезный аватар |
||
|
Captive |
Відправлено: May 21 2006, 11:51
|
Offline Человек понимает ценность чего-либо только после потери этого... Стать: Архімагістр VII Вигляд: Група: Адміністратори Повідомлень: 11217 Користувач №: 14751 Реєстрація: 28-March 06 |
Если меня бросили....я не буду суицидом заниматься......это не для меня! :( Я буду искать себе другого парня!Кто ищет,тот всегда найдет!Я такая девушка! :) Достану из-под земли! Но обычно я сама бросаю...... :( |
|
Light in darkness |
Відправлено: May 21 2006, 15:19
|
Offline Мастер Підмайстер XI Вигляд: -- Група: Забанені Повідомлень: 723 Користувач №: 817 Реєстрація: 16-July 04 |
І я кидала і мене кидали! Нічого такого в цьому нема! Звичайні речі... З ким не буває! Мені легко прощатись з людьми, я до них не прив'язуюсь!... Якщо причина сміховинна ("ти неправильно цукор розмішуєш"), то трохи неприємно (одразу видно, що людина не згодна йти ні на які компроміси і зберегти відносини не дуже хоче)! Але якщо причина серйозна ("тобі на мене начхати"; "ти не зовсім те, що мені треба" і т.п.), то я не буду катувати людину, треба відпустити... може колись і знайду своє "шалене кохання" і якщо мене кинуть, то буду стрибати з даху або різати вени, але зараз я таке уявити навіть не можу... не характерна для мене поведінка... найдорожча для мене людина - я... я у себе одна, а хлопців на світі багато, аж занадто! |
|
Сторінки: (16) % 1 [2] 3 4 ... Остання » | Нова тема |