![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Нова тема |
Lord Volodymyr ![]() |
Відправлено: Oct 7 2008, 09:45
|
Offline![]() Legilimency ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чародій VII Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 2717 Користувач №: 6243 Реєстрація: 29-July 05 ![]() |
Орлиний зір / Eagle Eye ![]() Жанр: Драма, Триллер Країна: США Рік випуску: 2008 Прем'єра фільму: 2 жовтня 2008 В ролях: Шайа ЛаБаф, Мішель Монахен, Біллі Боб Торнтон, Етан Ембрі, Розаріо Доусон, Режисер: Д. Дж. Карузо Опис: Юний нероба живе безтурботним життям, на відміну від брата-близнюка, який прагне добитися успіху у всіх сферах життя, поки... той не гине при загадкових обставинах. Юнак і мати-одиночка виявляють, що їх підставили і виставили терористами. Насильно упроваджені в угрупування, плануюче політичне вбивство, вони вимушені разом шукати шлях щоб врятувати своє життя ,репутації та життя багатьох високопоставлених людей. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ http://www.eagleeyemovie.com/ ] |
|
Qqq7 ![]() |
Відправлено: Oct 12 2008, 14:40
|
Offline![]() Всеведающий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чудотворець IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 5704 Користувач №: 20621 Реєстрація: 2-September 06 ![]() |
Не знаю.. Право же, не знаю, как по мне фильм будет так себе... После повотрного просмотра на я\зыке оигинала фильма "Трансформерс", Шиа мне понравился. Но.. сюдя по трейлеру, фильм будет нудноватым. Или из раздела "на любителя глупых американских фильмов, типа умных" B) |
|
Twiligts ![]() |
Відправлено: Oct 15 2008, 11:28
|
Offline![]() вот оно счастье ADSL интернет! ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Маг VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 94 Користувач №: 39783 Реєстрація: 31-May 08 ![]() |
Буду смотреть только из-за Шайа ЛаБафа...так как не любитель таких фильмецов. Да и пока не тянет особо, потому, что в нете пока только плохое качество |
|
Нова тема |